Üzleti alkalmazásokhoz kapcsolódó tanácsadás

Tanácsadási szolgáltatásaink célja, hogy támogassuk megrendelőinket a megfelelő, hosszú távon is konzisztensen működő üzleti megoldások kialakításában. Ennek érdekében megvalósíthatósági elemzéseket készítünk, középtávú koncepciótervet dolgozunk ki, szabályozásokat, ajánlásokat készítünk az üzemeltetésre, a fenntarthatóság biztosítására továbbfejlesztésére vonatkozóan (informatikai és tartalmi üzemeltetésre egyaránt). Oktatással, tréninggel, szükség esetén felhasználói támogatás biztosításával segítjük a megoldások működését. Intranetes megoldások esetén támogatást nyújtunk a tartalomfrissítés szervezeti hátterének kialakításában és szabályozásában, a tartalom szervezeten belüli egyenletes fejlődésének biztosításában. Szabályozással és konkrét tartalmi átszervezéssel biztosítjuk a redundáns tartalmak konszolidálását, folyamatos kommunikációs akciókkal és kulcsfelhasználói támogatással segítjük a felhasználói motiváció javítását. Intranet kidolgozásához kapcsolódó speciális szolgáltatásaink:

Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Fejlesztési üzletág
Fejlesztési üzletág
Telefon: +36 1 422 4080
Fax: +36 1 222 6874
E-mail: fejlesztes@euroone.hu
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

  • Társaságunk piacvezető informatikai cég
  • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
  • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
  • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
  • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.