Optimalizált deszktop környezet

A Windows 7 legfontosabb újdonságai a nagyvállalati számítógép-felhasználók és az informatikai szakemberek egyre növekvő igényei köré csoportosulnak. A felhasználók egyre jártasabbá válnak a számítógépek használatában, ezért egyre többet várnak el a munkájuk során használt technológiától, az IT-szakembereknek pedig manapság egyre színvonalasabb és rugalmasabb szolgáltatásokat kell nyújtaniuk a felhasználók számára, továbbra is minimális költségek és biztonsági kockázatok mellett.

A lemezképek kezelésére és központi telepítésére szolgáló fejlett eszközök segítségével az IT-szakemberek illesztőprogramokat, nyelvi csomagokat és frissítéseket adhatnak hozzá a lemezképhez vagy távolíthatnak el – jelentéskészítési lehetőséggel együtt –, majd a rendszerképeket a munkaállomásokra továbbíthatják, kisebb hálózati sávszélesség felhasználásával. A Windows PowerShell 2.0-s verziójára épülő új parancsnyelvi és automatizálási lehetőségek csökkentik a számítógépek felügyeletével és a hibaelhárítással kapcsolatos költségeket. A kliens-virtualizációra áttérő szervezetek informatikai szakemberei a Windows 7 segítségével egyszerűbben karbantarthatják a virtuális gépek lemezképeit, mégpedig ugyanazokkal az eszközökkel, amelyekkel a fizikai lemezképeket is kezelik.

MDOP-összetevő

(Microsoft Desktop Optimalization Pack)

Előny

Alkalmazásvirtualizáció

A Windows-alkalmazásokat központilag felügyelt szolgáltatásokká alakítja, amelyek bármely asztali és hordozható számítógépen azonnal elérhetők, és nem ütköznek más alkalmazásokkal.


Asset Inventory Service (szoftvergazdálkodási szolgáltatás)


Elemzi a munkaállomáson telepített alkalmazásokat, és a leltáradatokat a legtöbb program esetében azonnal elérhető, a rendszergazda munkáját megkönnyítő információkká alakítja.


System Center Desktop Error Monitoring (hibafigyelés a munkaállomásokon)


Proaktív módon kezeli az alkalmazásokkal és a rendszerösszetevőkkel kapcsolatos azon problémákat, amelyek a számítógép összeomlását vagy lefagyását okozhatják.


Diagnostics and Recovery Toolset (diagnosztikai és helyreállítási eszközkészlet)

Segítségével gyorsan kijavíthatók a nem indítható vagy a jelszó hiánya miatt elérhetetlen rendszerek, helyreállíthatók az elveszett adatok, minimálisra csökkenthető a későbbi leállási idő, eltávolíthatók a kártékony programok, és meghatározható a számítógéppel kapcsolatos problémák oka.


Advanced Group Policy Management (speciális csoportházirend-kezelés)

Fokozott ellenőrzést biztosít a csoportházirend-objektumok (GPO) felett a hatékonyabb változáskezelés, a verziókövetés, a konfiguráció-visszaállítás, valamint a hatékony szerepkörfüggő felügyelet és átruházás révén.


Microsoft Enterprise Desktop Virtualization (nagyvállalati munkaállomás-virtualizáció)

(MED-V)

A virtuális számítógépes lemezképek fejlettebb telepítését és kezelését, valamint a virtuális számítógépes környezet zökkenőmentes használatát biztosítja a Windows rendszerű munkaállomásokon, a munkaállomás helyi konfigurációjától és az operációs rendszertől függetlenül.

 

Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Telefon: +36 1 358 6350
E-mail: presales@euroone.hu
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

  • Társaságunk piacvezető informatikai cég
  • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
  • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
  • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
  • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.