Mobil biztonság

A munkavállalók mobilitása mai világunkban kulcsfontosságú. Dolgozni kell tudni szinte mindenhonnan, repülőtérről, otthonról, kávézóból, partnereink irodájából, leányvállalatunk telephelyéről, hiszen a hatékonyság komoly üzleti előnyöket jelenthet vállalatunk számára. Az elérendő információk azonban sokszor üzletileg kritikus adatok, amelyek biztonsága kiemelten fontos.

Természetesen adataink védelméről akkor is gondoskodnunk kell, ha azokat ily módon használjuk -- vagyis függetlenül attól, hogy az alkalmazottunk éppen hol tartózkodik, vagy éppen laptopon, esetleg okos telefonon éri el az alkalmazásokat, file-okat. Távoli munkavégzéskor több új kockázati tényezővel is számolnunk kell, amelyekre szintén keresni kell megoldásokat. Ilyen veszélyeket rejteget például alkalmazottaink egyértelmű beazonosításának a megoldása, az adathordozó titkosítása, illetve az adathordozó elvesztéséből vagy ellopásából származó kockázatok.

A terület főbb technológiái:

  • SSL VPN megoldások
  • erős azonosítás
  • adatszivárgást megelőző rendszerek (DLP – Data Loss Prevention)
  • végponti-adattároló titkosító megoldások
Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Hálózatintegrációs üzletág
Hálózatintegrációs üzletág
Telefon: +36 1 358 6355
Fax: +36 1 358 6321
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

  • Társaságunk piacvezető informatikai cég
  • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
  • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
  • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
  • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.