Internet határvédelem

 

Az internetes kapcsolat minden cég életében fontos, ezért annak a biztonságát is kiemelten kell kezelni. Itt régebben viszonylag egyszerű volt távol tartani a rossz fiúkat és beengedni a jókat, de ma már ez jelentősen megváltozott. Ma munkatársaink szinte bárhonnan, bármikor elérhetik vállalati adataikat akár otthonról, akár egy internet kávézóból, akár útközben, az okostelefonjuk segítségével. Ma már partnereink, beszállítóink is sokszor hozzáférnek bizonyos vállalati információkhoz, mint pl. az online készletinformációkhoz, a rendszerfelügyeleti eszközökhöz stb. Az Internet is megváltozott. Ma már a korábbi statikus tartalmak helyett dinamikus, rendkívül gyorsan változó tartalmakkal dolgozunk, ami komoly biztonsági problémát jelent még a tapasztalt felhasználók számára is. Ezeket a kockázatokat a korábbinál összetettebb technológiával tudjuk csak kontrollálni. Ilyen technológiát Internet Határvédelmi megoldás csomagunk kínál vevőinknek.

A terület főbb technológiái:

 • tűzfal
 • behatolás Megelőző Rendszerek (IPS – Intrusion Prevention Systems)
 • e-mail és web szűrés
 • biztonságos távoli elérés
 • biztonságos DNS rendszerek
 • biztonságos DHCP rendszerek
 • IP address management megoldások
Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Hálózatintegrációs üzletág
Hálózatintegrációs üzletág
Telefon: +36 1 358 6355
Fax: +36 1 358 6321
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

 • Társaságunk piacvezető informatikai cég
 • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
 • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
 • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
 • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.