Belső biztonság

Biztonsági kockázatok nem csak az Internet felől érhetik a cégeket. Gyakran a legkomolyabb fenyegetések cégen belülről származnak. A hackerek, a vírusok számos úton támadják a felhasználókat, legtöbbször akkor, amikor azok nem a jól védett vállalati rendszerek mögül végzik munkájuk. Arról, hogy például otthon megfertőződtek egy vírussal, a legtöbben mit sem tudnak. Ezek a gyanútlan felhasználók aztán a vállalati hálózatra csatlakozva igen komoly károkat okozhatnak. A kártékony kódok szolgáltatáskiesést eredményezhetnek, bizalmas adatokat szivárogtathatnak ki, vagy csak egyszerűen tönkretehetik a megtámadott rendszert.

Mindezeket a kockázatokat természetesen lehet úgy kezelni, hogy ártalmaikat egy elfogadható szintre csökkentsük. Ezek a kontrollfolyamatok lehetnek automatizált, eszközökkel megtámogatott kontrollok, de érdemes a belső folyamatokat, szabályzatokat is ennek a veszélynek a figyelembe vételével kialakítani.

A terület főbb technológiái:

 • tűzfalak
 • behatolás Megelőző Rendszerek (IPS – Intrusion Prevention Systems)
 • hálózat hozzáférési rendszerek (NAC – Network Access Control)
 • adatszivárgás megelőző rendszerek (DLP – Data Loss Prevention)
 • végponti-adattároló titkosító megoldások
 • sérülékenységvizsgáló rendszerek
Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Hálózatintegrációs üzletág
Hálózatintegrációs üzletág
Telefon: +36 1 358 6355
Fax: +36 1 358 6321
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

 • Társaságunk piacvezető informatikai cég
 • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
 • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
 • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
 • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.