Microsoft licensz megoldások

 

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. hosszú ideje nagyon nagy hangsúlyt fektet a Microsoft termékek és a kapcsolódó szolgáltatások értékesítésére. Mint minden, Microsoft termékek eladásával foglalkozó informatikai vállalat az alapoktól kezdte a partneri státuszt, így az EURO ONE Zrt. is. A hosszú évek tapasztalata, a dinamikusan növekvő eladási számok, illetve a termékekhez szervesen kapcsolódó szolgáltatások körének bővítése eredményeképpen 2005-ben megkaptuk a Gold, 2007-ben LAR partnerségi szintet.

A folyamatos fejlődés elengedhetetlen része a Microsoft teljes szoftverkínálata, amely a termékek mellett különböző értékesítési formákat is jelent. Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. Microsoft Large Account Resellerként (LAR) egyaránt jogosultak vagyunk a központosított közbeszerzés keretében közigazgatási intézmények , valamint a versenyszféra kis-, közepes,- és nagyvállalatainak speciális licenszelési konstrukciókban való kiszolgálására. Microsoft Gold Certified Partner címünk birtokában ügyfeleink számára magas szintű rendszer-integrátori szolgáltatásainkkal biztosítjuk a Microsoft szoftverek által kínált lehetőségek széleskörű kihasználását.

Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Fejlesztési üzletág
Fejlesztési üzletág
Telefon: +36 1 422 4080
Fax: +36 1 222 6874
E-mail: fejlesztes@euroone.hu
Mészáros László
Mészáros László
Microsoft termékmenedzser
Telefon: +36 1 469 6307
Fax: +36 1 469 6359
Mobil: +36 20 44 44 021
E-mail: meszaros.laszlo@euroone.hu
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

  • Társaságunk piacvezető informatikai cég
  • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
  • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
  • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
  • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.