IP telefónia & Egységes Üzenetkezelés

 

Az IP telefónia vagy, ahogy manapság emlegetik Unified Communications (egységes kommunikáció), a hagyományos telefonrendszerek kiváltója. Az egységes kommunikáció a kommunikáció egy új dimenzióját hozza el. Egyazon hálózaton keresztül valósul meg az adat‑, a hang‑ és a videókommunikáció. Egy konvergens infrastruktúra megvalósításával nyújtja a következő szolgáltatásokat: telefon, fax, e-mail, hangposta, azonnali üzenetküldés, jelenlét-információk stb. Így a különböző csatornákon folyó üzleti kommunikációt egyetlen egységes, könnyen kezelhető rendszeren keresztül folytathatjuk.

Az egységes kommunikáció lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy bármilyen üzenetre bármikor és bárhonnan reagálhassanak. A személyek közötti (mind a szervezeten belül, mind a partnerekkel folytatott) eredményesebb kommunikáció optimalizálja, hatékonyabbá teszi az üzleti folyamatokat, amivel a cégek eredményesebbé válhatnak.

Főbb tevékenységi területek:

 • hagyományos telefónia-rendszer migráció
 • hangposta-rendszer
 • IVR rendszer
 • Call Center rendszer
 • díjszámláló rendszer
 • hangrögzítő rendszer
 • hang és videokonferencia rendszerek
Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Hálózatintegrációs üzletág
Hálózatintegrációs üzletág
Telefon: +36 1 358 6355
Fax: +36 1 358 6321
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

 • Társaságunk piacvezető informatikai cég
 • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
 • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
 • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
 • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.