Megoldásaink

 

Infrastruktúra megoldásaink körébe soroljuk azokat a szolgáltatásokat, melyek az informatikai infrastruktúra hatékonyságának növelését, fenntarthatóságának biztosítását célozzák. Megoldási palettánk teljes körű. Segítségével a szállított termékek és alkalmazások telepítésén túl rendszerintegrációs szolgáltatásokat nyújtunk, a teljesítménynövelés és az erőforrások kihasználásának kiterjedt eszközrendszerét kínáljuk. A virtualizációs megoldásoktól a nagy tömegű szoftver deployment megoldáson át a hálózati infrastruktúra optimalizációig számos problémakör lefedésére specializálódtak szakembereink. Kiemelt területként kezeljük a hálózati és biztonsági szolgáltatásokat, ahol többek között támogatást nyújtunk ügyfeleinknek az internet határvédelem vagy a mobil biztonság területén. Alaptevékenységünkből fakadó specializáció az üzemeltetés támogatás köré csoportosuló kompetencia csomag, mely a módszertani alapokra épülő folyamatszervezéstől a konkrét alkalmazástámogatás bevezetésig segítséget nyújt partnereink számára.

Önálló kompetencia területet alakítottunk ki az üzleti folyamatok informatikai támogatásának megvalósítására. E terület a munkafolyamat támogatás, vezetői döntéstámogatás, a projektmunka, a dokumentum menedzsment és a vállalati folyamatokat összefogó, kommunikációt támogató intranet megoldások területén felmerülő feladatok megoldására fókuszál.

A bemutatott kompetencia területek mindegyike stratégiailag fontos folyamatokat, eszközöket érint, ezért annak érdekében, hogy a felmerülő problémákra megfelelően előkészített megoldásokat kínálhassunk kialakítottunk egy szakértői csoportot, mely képes a fenti területeket érintő elemzés, értékelés és tervezés teljes körű menedzselésére. (biztonsági audit, intranet stratégia)

Kapcsolat
Központi elérhetőségeink
Központi elérhetőségeink
Telefon: +36 1 358 6350
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: info@euroone.hu
Vezérigazgatóság
Vezérigazgatóság
Telefon: +36 1 358 6350
Fax: +36 1 358 6359
Tisztaszoftver
Tisztaszoftver
Telefon: +36 1 358 6363
Fax: +36 1 358 6364
Web: www.tisztaszoftver.hu