Workflow megoldások

A vállalat egy-egy munkafolyamatának elektronikus támogatását workflow megoldással valósítjuk meg. Ezek a megoldások a gyakorlatban olyan kisalkalmazások, amelyek valamilyen keretrendszerbe – leginkább a vállalat intranet felületébe – integrálva jelennek meg és annak szolgáltatásait (például feladatkezelését, adatmegjelenítési logikáját) használják. A munkafolyamatok kialakításának technológiai háttere függ a munkafolyamat komplexitásától és a vállalatnál bevezetett (támogatott) eszközrendszertől. A megvalósítás szintjei:

 • munkafolyamat-perszonalizáció: Olyan munkafolyamatok elektronikus támogatására, amelyek egyszerűen leírhatók, tanácsadóink a helyszínen kialakítják az igényeknek megfelelő munkafolyamatokat az intranet – vagy más keretrendszer – nyújtotta eszközrendszer felhasználásával. Tipikusan ilyen folyamatok az adatgyűjtési, véleménykérési folyamatok, vagy a jóváhagyási, ellenőrzési folyamatok pár lépésben leírható változatai. Tanácsadóink az ad-hoc jellegű igényeket fejlesztői beavatkozás nélkül ki tudják szolgálni.
 • workflow keretrendszerek: Fejlesztőink számos workflow keretrendszer alkalmazásában jártasak, a komplex munkafolyamatok tervezéséhez és fejlesztéséhez megfelelő tapasztalattal, kialakult módszertannal rendelkezünk.
 • egyedi fejlesztések: A gyakorlatban számos munkafolyamat-jellegű probléma munkafolyamat-fejlesztő eszközrendszer alkalmazása nélkül is egyszerűen megoldható. Amennyiben egy feladat így nyer megoldást, akkor az egyedi szoftverfejlesztésekről elmondottaknak megfelelő szolgáltatásról beszélünk.

Munkafolyamat-megoldásaink az alábbi területekre terjednek ki:

 • adatgyűjtés-központúak: Döntően adatlapok, űrlapok, amelyek tartalma valamilyen adatbázisba, célrendszerbe kerül. A munkafolyamat lehet összetett az adatlap szerkezete, kitöltési logikája, a kitöltők száma, hierarchiája, a kitöltés logikája, vagy a szükséges rendszer-integrációs feladatok miatt.
 • dokumentum-központúak: Döntően jóváhagyási, véleményezési munkafolyamatok. Egy dokumentum keletkezését, véglegesítését kísérő folyamat összetettsége függ a szükséges döntési hierarchia mélységétől, a szerepek alapján hozzárendelendő személyek kiválasztási logikájának összetettségétől.
 • felhasználó-központúak: Tipikusan HR folyamatok tartoznak ebbe a kategóriába: a munkaviszonnyal összefüggésben felmerülő vállalati folyamatok a beléptetéstől a kikörözésig.
 • E-ügyintézés/E-irodák: E kategóriában döntően összetett munkafolyamatok jelennek meg, amelyek a dolgozók mindennapi tevékenységének ellátásához biztosítanak megfelelő hátteret (igénylések, rendelések, keretösszeg elszámolások stb).
Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Fejlesztési üzletág
Fejlesztési üzletág
Telefon: +36 1 422 4080
Fax: +36 1 222 6874
E-mail: fejlesztes@euroone.hu
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

 • Társaságunk piacvezető informatikai cég
 • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
 • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
 • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
 • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.