Vezetői döntéstámogatás

A vállalati folyamatok és a kommunikáció támogatására bevezetett eszközrendszerek számos olyan információt tartalmaznak, amelyek ismerete segítheti a folyamatok koordinációját, a jelenségek megértését és támogatást nyújthat a vezetői döntések során. A vállalati intranetmegoldások markáns elemeként gyakran dolgozunk ki személyre szabott vezetői felületeket, ill. készítünk olyan kényelmes felületeket, amelyek valamely felhasználói csoport számára elérhető feldolgozott adathalmazt jelenítenek meg. Az adatok forrása lehet maga az intranet, külső adatbázisok (más alkalmazások adatbázisai), a munkafolyamat megoldások speciális státuszadatai. Gyakori igény a manuálisan előállított (általában MS Excel alapú) jelentések konszolidációja és egységesített, elemezhető megjelenítésének biztosítása az intranet által kínált eszközrendszer alkalmazásával. A döntéstámogató tartalmak általában felhasználóhoz (felhasználói csoporthoz) kötöttek, egyedi grafikus kijelzők segítségével támogatják a gyors tájékozódást. Ilyen kijelzők az alábbiak:

  • diagramok, táblázatok
  • KPI-k (fő teljesítménymutatók)
  • előre definiált lekérdezések, jelentések
  • felületen paraméterezhető adattartalmak stb.
Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Fejlesztési üzletág
Fejlesztési üzletág
Telefon: +36 1 422 4080
Fax: +36 1 222 6874
E-mail: fejlesztes@euroone.hu
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

  • Társaságunk piacvezető informatikai cég
  • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
  • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
  • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
  • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.