Szakterületi megoldások

A feladatok gyakran olyan komplexitásúak, hogy egy-egy alkalmazás kifejlesztése, vagy valamely gyártói termék perszonalizációja és az új rendszernek a meglévő informatikai környezetbe való illesztése nem nyújt kielégítő megoldást. A probléma megértése, a kiszolgáló komponensek kiválasztása, a fejlesztések, integrációs feladatok tervezése olyan önálló feladattá válik, amelynek a sikeressége a teljes projekt sikerének záloga. A megvalósítás eredményeként olyan komplex informatikai környezet jön létre, amely egy vállalat vagy szervezet egy önálló területének informatikailag támogatható problémáit fedi le. E megoldások valódi értéke az önálló rendszerek integrált bevezetéséből származó együttes haszon, amely hasonló igények esetén már kipróbált megoldásként vezethető be. Szakembereink képesek a feladat megértésére, a piacon elérhető megoldások elemzésére és a megfelelő megoldáscsomag megtervezésére. Csapatunk nem csupán az összetett fejlesztési feladatokat tartalmazó projektek fejlesztési és bevezetési feladatainak az ellátását végzi el, de képzett projektmenedzsment csapatunk biztosítja a sikeres projekt határidőre történő lezárását is. Az alábbiakban néhány szakterületi referenciamunkát mutatunk be:

  • önkormányzati megoldások
  • egészségügyi megoldások
  • üzemeltetés támogatás
  • oktatási intézmények
Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Fejlesztési üzletág
Fejlesztési üzletág
Telefon: +36 1 422 4080
Fax: +36 1 222 6874
E-mail: fejlesztes@euroone.hu
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

  • Társaságunk piacvezető informatikai cég
  • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
  • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
  • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
  • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.