Intranet megoldások

Az intranet mai felfogásban már nem egy hagyományos belső vállalati portál, hanem olyan eszközrendszer, amely vállalati adatok elérésének biztosításán túl javítja a dolgozók közötti munkavégzés hatékonyságát (csoportmunka, projektmunka támogatása), a vállalaton belüli kommunikációt, döntéstámogató felületeket biztosít a vezetők számára, és a vállalati folyamatok egy részének elektronikus támogatását is ellátja. (Tipikusan ilyenek a jóváhagyási, engedélyezési folyamatok, de ide tartozhatnak egy vállalatnál a HR folyamatok vagy az irodai munka elektronikus támogatása is.)

A vállalati intranet-beruházások tehát nem egyértelműen informatikai beruházások. Az intranet tervezése és céljainak meghatározása a különböző szakterületi vezetők együttes munkájának eredményeként valósítható meg. Az informatikai környezet és a szoftvermegoldás kialakítása IT kompetenciát igényel, a bevezetés és a tartalmi gondozás megszervezése pedig általában a kommunikáció és/vagy HR hatáskörébe tartozik. Az üzemeltetés során is különválnak az IT üzemeltetési feladatok a tartalommenedzselés megszervezésétől és a felhasználói motiváció kezelésétől.

Az elmúlt évek során olyan szakértői csapatot alakítottunk ki, mely egy nagyvállalati vagy intézményi intranet megoldásának minden szakaszában (stratégiatervezés, fejlesztés, bevezetés, folyamatszervezés, motivációs kérdések) a megfelelő képzettséggel és tapasztalattal rendelkező szakembert tudja biztosítani az intranetbevezetési projekt sikerének az érdekében.

A 2009. év TOP 10 intranet megoldásából 6 esetben a Microsoft által kínált SharePoint termék biztosítja az intranet technikai hátterét (Intranet Design Annual 2010 / The Year’s 10 Best Intranets - Nielsen Norman Group). Intranet megoldásainkat mi is erre a termékre építjük. A SharePoint rugalmas megjelenítési lehetőséget kínál mind a tartalmak, mind a vezetői információk területén és remek eszközrendszert biztosít a kommunikációs és csoportmunka támogatáshoz.

Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Fejlesztési üzletág
Fejlesztési üzletág
Telefon: +36 1 422 4080
Fax: +36 1 222 6874
E-mail: fejlesztes@euroone.hu
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

  • Társaságunk piacvezető informatikai cég
  • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
  • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
  • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
  • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.