Csoportmunka, projektmunka támogatása

A csoportmunkára, a projekt jellegű feladatvégzésre jellemző, hogy a csapat tagjai közötti munkamegosztás, felelősség és elszámolási kötelezettség eltér a hagyományos (szervezeti struktúra keretei között folyó) feladatok végzésétől. A csapat tagjai között intenzívebb információ-megosztásra van szükség, és a gyakran tapasztalható helyi széttagoltság miatt a kommunikáció támogatása is előtérbe kerül. A projektkommunikáció támogatására általában megfelelő megoldást nyújtanak az ún. csoportmunka-támogató eszközök. Ezek bevezetése mellett a működés szabályozásának a kialakítása a legfontosabb feladat.

Üzleti megoldásaink ebben a témakörben az alábbi területekre terjednek ki:

 • csoportmunka-eszközrendszer kiválasztása, infrastruktúra telepítése
 • a csoportmunka, projektmunka típusainak feltérképezése (tipikus szerepkörök, adatsémák, folyamatok)
 • egyedi template-ek kialakítása
 • egyedi munkafolyamatok kialakítása
 • alkalmazásintegrációs feladatok
 • az alkalmazás szervezeti-, működési szabályainak kidolgozása
 • felhasználói, üzemeletetői oktatások
 • felhasználó támogatás

Projektjellegű munka támogatására gyakran egyedi megoldások kidolgozása a célszerűbb, ha a projektfolyamat jól tipizálható, egyes lépései automatizálhatóak, a projekt státuszváltozásai jól meghatározható folyamatokat indukálnak. Egyedi megoldások kidolgozásánál minden esetben a szervezet munkafolyamat-automatizálási képességének az ismeretében javaslunk technikai megoldást.

Nem csak a projektkommunikáció és adatelérés támogatásában nyújtunk segítséget. A projektfolyamatok tervezését és menedzselését támogató Microsoft termék, a Project Server ill. Project Portfolio Server bevezetésében is jártasságot szereztünk. A Project Server komplex támogatást kínál a projekt életciklusának egészére, a projekttervezés és ‑követés valamennyi területére. A Project Portfolio Server bevezetésével az üzletileg, stratégiailag hasznos, a szervezet számára üzleti hasznot termelő projektek kiválasztásához, a megfelelő projektportfolió kialakításához kínálunk megoldást.

Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Fejlesztési üzletág
Fejlesztési üzletág
Telefon: +36 1 422 4080
Fax: +36 1 222 6874
E-mail: fejlesztes@euroone.hu
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

 • Társaságunk piacvezető informatikai cég
 • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
 • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
 • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
 • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.