Üzemeltetés támogató portál

 

Az Üzemeltetéstámogató portál segítségével az IT üzemeltetési folyamatai automatizálhatók, az IT szabályzatai, a különböző rendszerek dokumentumai tárolhatók. A megoldásunk a System Center felügyeleti rendszerrel együttműködő keretrendszer, amely támogatja az IT szakemberek, a felhasználók és a vezetők munkáját.

A funkcionalitás kialakítása során az ITIL és a MOF üzemeltetési módszertanok által javasolt üzemeletetési irányelveket tartottuk szem előtt. Vezetői, irányítási tekintetben a COBIT irányítási modelljét vettük alapul, míg a biztonság tekintetében az ISO 27001-es szabványa az irányadó. Kialakítása során egy általános, minden IT-üzemeltetés során használható keretrendszert készítettünk el, amely felügyeleti rendszer nélkül is működőképes, bár a valódi hatékonyságnövelést ezek integrálásával valósíthatjuk meg. Szükség esetén egyedi testreszabás során speciális fejlesztéseket végezhetünk.

A MOF folyamatmodell meghatároz számos szolgáltatás-felügyeleti funkciót (SMF - Service Management Function). A hangsúlyt ezek gyakorlati megvalósítására helyeztük.

A portál és a System Center megfelelő termékei segítségével az alábbi üzemeltetési feladatok kezelhetők:

 • szolgáltatási lista kialakítása - szolgáltatásszintek aktuális állapotának jelzése, SLA % kijelzés
 • ügyfélszolgálati tevékenységek – incidens, problémakezelés, tudásbázis
 • konfigurációkezelés
 • változáskezelési tevékenységek – a munkafolyamatok kezelésével
 • szolgáltatásokhoz rendelt üzemeltetési, felhasználói dokumentációk, katasztrófatervek és egyéb üzemeltetési utasítások tárolása
 • IT üzemeltetők a System Center felügyeleti rendszerrel integrált nézetben dolgozhatnak.
 • Vezetői dahboardok, jelentések
Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Telefon: +36 1 358 6350
E-mail: presales@euroone.hu
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

 • Társaságunk piacvezető informatikai cég
 • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
 • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
 • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
 • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.