MOF, ITIL bevezetési tanácsadás

A korszerű üzemeltetés alapja a módszertani alapokra, szabványokra támaszkodó megoldás. Az alapinfrastruktúra-megoldások csak akkor működőképesek, ha a megfelelő keretrendszer, a szabályzatok, tevékenységek egyaránt szabályozottak. Képzett, vizsgázott (ITIL Manager, CISA, CISM) munkatársaink gyakorlati tapasztalatokkal kiegészített tudással igyekeznek az üzemeltetés-támogatást hatékonyan végezni.

Használt módszertanok:

  • COBIT 4.1 – IT irányítás, szabályozási keretrendszer
  • MOF v4 – Microsoft rendszerek üzemeltetése
  • ISO 27001 – biztonsági szabvány
  • ITIL v3 – IT üzemeltetési rendszer

Microsoft rendszerek bevezetése esetén az ITIL-t kiegészítjük a MOF keretrendszer által meghatározott gyakorlatias módszertannal. Microsoft Infrastructure Optimization Initiation (IOI) infrastruktúra-optimalizációs modell segítségével a szervezetek könnyebben felmérhetik (és ennek megfelelően továbbfejleszthetik) infrastruktúrájuk jelenlegi állapotát, átlátva ennek a költségek, a biztonsági kockázatok és az üzemeltetési agilitás terén fennálló vonzatait. Jelentős költségmegtakarítás érhető el a nem menedzselt környezet felől a dinamikus környezet felé való elmozdulással. Fokozható a biztonság a rendkívül sebezhető alapszintű infrastruktúra felől az érettebb, dinamikusan proaktív infrastruktúra felé való továbblépéssel. A EURO ONE szakértői a Microsoft szakértőivel közösen biztosítani tudják azokat a technológiákat, folyamatokat és eljárásokat, amelyekkel ügyfeleik belevághatnak az infrastruktúra optimalizálásának nagyszabású vállalkozásába.

Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Telefon: +36 1 358 6350
E-mail: presales@euroone.hu
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

  • Társaságunk piacvezető informatikai cég
  • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
  • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
  • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
  • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.