Magas rendelkezésre állású szerver infrastruktúra

 

Az informatikai rendszerek és az azokon tárolt adatok minden vállalkozás és intézmény működésének alapjait jelentik. Ezek elvesztése, vagy akár csak időleges elérhetetlenségük a cég működését akadályozhatják.

Az ajánlott megoldást a magas rendelkezésre állás hardverelemeinek a kiszolgálására a penge (blade) szerverek képviselik, amelyekben a keret minden alkotórészében - a szervereket a különböző egységekhez kapcsoló buszrendszer, a tápellátás, a menedzsment-modul, a konzol, a hálózati és a tároló-hálózati kapcsolatok vonatkozásában - redundáns. Ez a tulajdonság a keretben található összes kiszolgáló gép számára egyenletesen magas üzembiztonságot, rendelkezésre állást eredményez.

Az adatokat szolgáltató, illetve a cég folyamatos működése szempontjából elengedhetetlenül szükséges funkciókat ellátó kiszolgáló gépek esetén fürtözéssel lehet biztosítani a magas rendelkezésre állást. Ezen rendszerek alapvető sajátossága, hogy több számítógép van egy fürtbe kapcsolva. Amennyiben az egyik kiesik, összes funkcióját egy másik veszi át, és a felhasználók zavartalanul folytathatják munkájukat.

A másik speciális megoldással a skálázhatóság is megvalósítható, amellett, hogy a magas rendelkezésre állás is biztosított. Ennek a megoldásnak az előnye az, hogy minden szerver folyamatos üzemben áll.

A korszerű informatikai rendszerek konfigurációjától függően ajánljuk a fürtözést és a hálózati terhelés elosztását, nagy megbízhatóságú Windows 2008 R2 operációs rendszer környezetben.

Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Telefon: +36 1 358 6350
E-mail: presales@euroone.hu
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

  • Társaságunk piacvezető informatikai cég
  • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
  • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
  • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
  • Versenyképes fizetésre számíthat