Heterogén környezet felügyelete

 

A korszerű, módszertani alapokon felépülő IT üzemeltetés nem képzelhető el a kínált szolgáltatások mérését biztosító felügyeleti rendszer nélkül.

A korszerű rendszer-üzemeltetés alapja a proaktív rendszer-felügyelet, amely képes a hibákat, rendellenességeket előre megjósolni. Nagy megbízhatóságú rendszerek nem képzelhetők el ilyen rendszer-felügyeleti megoldás nélkül.

A rendszer-felügyeleti eszközök hardver‑ és szoftverleltár szolgáltatása automatikusan összegyűjti a hálózaton található összes számítógép, hálózati aktív eszköz részletes konfigurációs információját. Könnyen meghatározható, hogy egy szoftverterméknek hány példánya található a szervezet központjában és fiókjaiban, mely gépeket szükséges hardveresen felújítani. A szoftverelosztási és telepítési képességek leegyszerűsítik az alkalmazások, frissítések, víruskereső rendszerek automatikus telepítését. Az operációs rendszer image alapú kezelése, a korszerű deszktop felügyeleti megoldások szintén a felügyelet részét képezik. A távoli vezérlés és hibajavítás lehetővé teszi, hogy támogató átvegye a gép vezérlését. A hálózati protokollelemzés lehetővé teszi a hálózati csomagok részleteinek megtekintését, a hálózatban bárhol található csomagok elfogását, és statisztikai információk gyűjtését a PC-k egy adott csoportjáról.

Számos gyártó jelentkezett a piacon olyan komplex alkalmazásokkal, amelyek képesek biztosítani a rendszergazdák munkájának megkönnyítéséhez szükséges valamennyi segédeszközt. Cégünk a Microsoft System Center termékcsalád felhasználásával építi ki a teljes körű rendszer-felügyeleti eszközrendszert.

Mindezek hatékony megvalósításához rendelkezésre áll a EURO ONE képzett, vizsgázott és sok tapasztalattal rendelkező szakértőgárdája.

Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Telefon: +36 1 358 6350
E-mail: presales@euroone.hu
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

  • Társaságunk piacvezető informatikai cég
  • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
  • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
  • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
  • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.