Nagy tömegű szoftver deployment

 

Nagy tömegű szoftver automatizált telepítése

A munkaállomások életciklusa alatt többször is szükségessé válhat az operációs rendszer és az alkalmazások telepítése, frissítése. Ezeknek a telepítéseknek az automatizált, dinamikus, központosított elvégzése nagy mértékben csökkentheti az üzemeltetési költségeket, és megnövelheti az informatikai rendszer dinamizmusát – képessé téve az IT-t az üzleti igények változásának gyors követésére.

Az operációs rendszernek és az alkalmazásoknak ezzel egy időben történő telepítését támogatja az ingyenes Microsoft Deployment Toolkit, amellyel minimális felhasználói beavatkozással telepíthetők a Microsoft operációs rendszerek. A telepítés során egyedi drivereket, alkalmazásokat és konfigurációs beállításokat új Image létrehozása nélkül is létrehozhatunk és módosíthatunk. Az operációs rendszer telepítése során lehetőség van az ugyanazon a számítógépen vagy másik számítógépen található azonos vagy korábbi operációs rendszer beállításoknak és felhasználói dokumentumoknak (felhasználói profil beállításoknak) a megőrzésére és migrálására az új OS alá.

Nagyvállalati környezetben a Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) segítségével teljesen automatikus távoli géptelepítések elvégzése is lehetséges. Az alkalmazások automatikus telepítése, frissítése az SCCM segítségével a teljes életciklus alatt teljes körűen, az adott vállalat üzleti folyamataihoz és az IT elvárásokhoz igazítva, „testre szabva” végezhető. Az SCCM az operációs rendszer és az alkalmazások telepítéséről, a telepített alkalmazásokról teljes körű reportolási lehetőséggel rendelkezik.

Nagyszámú szerver esetén a fenti eljárásmód tökéletesen alkalmazható a szerver operációs rendszerekre és alkalmazásokra is.

Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Szolgáltatási üzletág
Szolgáltatási üzletág
Telefon: +36 1 358 6465
Fax: +36 1 358 6359
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

  • Társaságunk piacvezető informatikai cég
  • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
  • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
  • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
  • Versenyképes fizetésre számíthat