Hálózati infrastruktúra

LAN-WAN hálózatok

Napjainkban egy vállalat életében meghatározó szerepet játszik a hálózati infrastruktúra --legyen szó akár kis, akár közép- vagy nagyvállalatokról. Üzleti alkalmazásaink működéséhez elengedhetetlen feltétel, hogy az alap hálózati infrastruktúra megbízhatóan működjön, állandóan rendelkezésre álljon. Ez elemi követelménye mind a helyi LAN, mind pedig a telephelyek közötti WAN hálózatoknak. Az üzleti alkalmazások folyamatosan változnak, így a hálózatnak újabb és újabb követelményeket kell kielégítenie (nagyobb teljesítményigény, QoS, biztonsági követelmények stb). Ezért fontos, hogy jól megtervezett, „jövőálló” hálózatunk legyen, amelyet igény esetén egyszerűen, a lehető legkevesebb átalakítással lehet bővíteni a felmerülő új követelmények kielégítésére. Egy cég életében az is lényeges szempont, hogy a hálózatnak az üzemeltetése is egyszerű legyen, ne igényeljen jelentős erőforrást, az esetlegesen előforduló hibákat pedig gyorsan el lehessen hárítani.

Az utóbbi években egyre nagyobb teret nyer a „Green IT”, vagyis a „zöld informatika” eszméje, aminek a jelentőségét aligha lehet eltúlozni. Fontos cél, hogy az eszközök teljesítményfelvétele minél kisebb legyen. Így nemcsak környezettudatosak lehetünk, de sok pénzt is megspórolhatunk a villanyszámlánkon.

Főbb tevékenységi területek:

 • hálózat-optimalizáció, fejlesztési tanácsadás
 • LAN, WAN hálózatok tervezése, implementálása
 • vezeték nélküli hálózatok tervezése, kivitelezése
 • telephelyek közötti VPN hálózatok tervezése, implementálása
 • adatközponti hálózatok tervezése, kivitelezése
 • hálózatfelügyeleti rendszerek kialakítása
Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Hálózatintegrációs üzletág
Hálózatintegrációs üzletág
Telefon: +36 1 358 6355
Fax: +36 1 358 6321
Szolgáltatási üzletág
Szolgáltatási üzletág
Telefon: +36 1 358 6465
Fax: +36 1 358 6359
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

 • Társaságunk piacvezető informatikai cég
 • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
 • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
 • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
 • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.