Cloud computing megoldások

A számítási felhőről (cloud computing), erről az informatikát átalakító új architektúráról számos értekezés olvasható. Az EURO ONE portfóliója is kiegészül „felhős” megoldásokkal. Cégünk ezt az új technológiát mint költségcsökkentő megoldást ajánlja ügyfelei részére. Miben is rejlik ezen új technológia költségcsökkentő hatása? Alapvetően abban, hogy az új infrastruktúra-beruházások egyszeri beruházási díját több évre elnyújtott havi költséggel váltja fel. Az üzemeltetési költségek csökkentése is reális, különösen annak következtében, hogy egy Cloud szolgáltató magas rendelkezésre állású, biztonságos környezetet biztosít, általában külön költség nélkül. Ennek a megoldásnak egy másik vonzata a használat arányú fizetés. Ez különösen olyan területeken hasznos, ahol a felhasználás dinamikusan változik. Ez a változás az informatikai rendszer skálázását vonja maga után, mely azonban jelentős beruházási költséggel jár. Ez különösen olyan új ötletek, üzleti megoldások esetében lehet kritikus, amelyek végül a magas beruházási költség miatt esetleg nem is valósulhatnak meg. A Cloud technológiának köszönhető kis költséggel viszont el lehet indulni – mégpedig gyorsan. Fizetni a használat mértékében kell, a skálázhatóság is megoldott.

Megoldásaink jelenleg az alábbiakra terjednek ki:

IaaS: Infrastructure as a Services

Megoldásaink a Hosting, a fizikai és virtuális szerver elhelyezés területére terjednek ki.

SaaS: Software as a Service

Megoldásunk a Microsoft BPOS - Business Productivity Online Services termékére épül.
Részletesen itt olvashat a BPOS megoldásról.

A kliens felügyelet is megvalósítható szolgáltatásként. A termék még béta verzióban van, de részt veszünk a béta tesztelésen.
Az Intune termékről részletesen itt olvashat.

Kapcsolat
Kereskedelem
Kereskedelem
Telefon: +36 1 358 6355; +36 1 358 6361
Fax: +36 1 358 6359
E-mail: kereskedelem@euroone.hu
Telefon: +36 1 358 6350
E-mail: presales@euroone.hu
Karrier

Karrier

Miért érdemes jelentkezni hozzánk?

  • Társaságunk piacvezető informatikai cég
  • Fiatal, dinamikus csapatunk tagja lehet
  • Kellemes munkakörnyezetben dolgozunk
  • Folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk
  • Versenyképes fizetésre számíthat

Projektvezető

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.

SharePoint konzulens

Szeretnél egy olyan cégnél dolgozni, ahol már a feladataid kiválasztásában is szereped van? Ahol nagy méretű SharePointos projektekben dolgozhatsz, és ahol értékelik a tudásodat? Preferálod a rugalmas munkaidőt és a folyamatos képzési lehetőségeket? Ha ezekre igen a válasz, és legalább 2 év tapasztalatod van SharePoint területen, akkor jelentkezz hozzánk most! Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding részeként meghatározó tagja hazánk legnagyobb árbevételű magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. A társaság a hagyományos hardverértékesítésen túl üzemeltetéssel, infrastrukturális és IT-biztonsági megoldásokkal, valamint üzleti alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. Az informatikai vállalkozások élvonalába tartozó cég 25 éve tevékenykedik a szakmában, ezalatt stabil szakértői gárdát alakított ki, több mint 100 szakembert foglalkoztat, éves forgalma pedig közel 17 milliárd forint.